Valmennukset

Valmennukset

Etsitkö suuntaasi tai pohditko seuraavaa askelta?

Opiskelen tällä hetkellä LCF Life Coachiksi Valmentamossa. Teen tällä hetkellä harjoitusvalmennuksia, laita viestiä jos olet kiinnostunut niistä.

Voit hyödyntää valmennusta esim. kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, saadaksesi mukavamman työn tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta. Valmennus rakentuu sinun toiveidesi mukaisesti.

Valmennuksessa kartoitat nykyisen elämäntilanteesi, oivallat sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat askelpolun kohti haluamaasi. Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat olennaiset eteenpäin vievät asiat.

Valmennuksissa kohtaamme 1 – 2 viikon välein. Ne voivat tapahtua kasvotusten, puhelimitse tai netin välityksellä.

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä toiveistasi totta.

Referenssit

Emman valmennuksessa sain hyviä ja konkreettisia työkaluja erilaisten kokemuksellisten harjoitusten muodossa. Harjoituksia, joita voin tehdä valmennuksen päätyttyä asioita työstaessäni tai vaikealta tuntuvassa tilanteessa. Pidän siitä, että valmennuksessa ei vain keskustella ja ajatella, vaan mennään syvemmälle tuntemaan ja kokemaan. Näin toimien uudet toimintamallit tuntuvat tulevan luontevammin osaksi minua, ja ymmärrän mieleni ja kehoni olevan kokonaisuus.  

Tapasimme itselleni tärkeissä paikoissa, jossa koin pääseväni paremmin yhteyteen itseni kanssa, esim. metsässä. Myös online-sessiossa pystyin kotonani tekemään harjoituksia Emman ohjaamana.

Valmennuksessa sain ymmärrystä tästä hetkestä katsomalla lapsuuteen ja nuoruuteen, ja toivoa tähän hetkeen suuntaamalla katseen eteenpäin.

Emma on myötätuntoinen, turvallinen ja luova valmentaja, joka joustaa ja muokkaa tapaamisten sisältöjä minun (valmennettavan) sen hetkisten tarpeideni mukaan.

Virpi Moskari

Emma tuli avukseni elämänvaiheessa, jossa koin syvää uupumusta ja omat voimavarani olivat täysin nollissa. Emman lämmin ja läsnäoleva ohjaus auttoi minua löytämään pienimmät mahdolliset askeleet, jotka jaksoin ottaa päästäkseni eteenpäin. Keskusteluissa Emman kanssa syntyi oivalluksia, joiden avulla löysin myötätuntoa itseäni ja sen hetkistä elämäntilannetta kohtaan. Koin että Emman ohjaus oli turvallista ja voimauttavaa. Ja se toimii loistavasti näinä aikoina myös etänä.