Valmennukset

Valmennukset

Kuva: Mia’s Vision / Mia Järvisalo

Life coaching eli Ratkaisukeskeinen elämäntaitovalmennus

Koska viimeksi olet kuunnellut omia toiveitasi, tunteitasi ja tarpeitasi, pysähtynyt todella itsesi äärelle tai antanut tilaa unelmille? Onko elämässäsi jokin asia, johon kaipaisit muutosta? Etsitkö kenties tietä jonkin haaveen toteuttamiseksi?

Hyvä. Ratkaisukeskeinen valmennus on juuri sinua varten!

Voit hyödyntää valmennusta esim. kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, saadaksesi mukavamman työn tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta. Valmennus rakentuu sinun toiveidesi mukaisesti.

Valmennuksessa kartoitat nykyisen elämäntilanteesi, oivallat sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat askelpolun kohti haluamaasi. Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat olennaiset eteenpäin vievät asiat.

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä toiveistasi totta. Tavoitteena on siis ihminen, joka tuntee itsensä, tiedostaa tavoitteensa ja onnistuu saavuttamaan ne.

Valmennus pohjautuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, NLP menetelmiin, ratkaisukeskeisyyteen sekä positiiviseen psykologiaan.

Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa kohtaamme 1 – 2 viikon välein. Ne voivat tapahtua kasvotusten, puhelimitse tai netin välityksellä.

Hinta 89€ / kerta tai 333€ / 4 kertaa

Ryhmävalmennus

Ryhmävalmennus voidaan toteuttaa esim. työyhteisöille, tiimeille, vertaisryhmille tai ystäväporukoille. ryhmävalmennus voidaan toteuttaa joko yksittäisenä valmennuksena tai useamman kerran kokonaisuutena.

Kysy tarjousta sähköpostilla.

Perhevalmennus

Perhevalmennus sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa perheen sisällä koetaan esimerkiksi vuorovaikutukseen liittyviä haasteita. Perhevalmennus räätälöidään aina perheen tarpeiden mukaan ja se sisältää sekä tunne- että vuorovaikutustaitojen vahvistamista lasten omista kiinnostuksen kohteista lähtien. Perhevalmennuksissa hyödynnän kokemustani lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä opettajan ja tunnetaito-ohjaajan koulutustani.

Perhevalmennus sisältää:

  • 30 minuutin alkukeskustelun vanhempien kanssa
  • 2 x 60 minuuttia lasten kanssa toimimista ja ohjaamista
  • 2 x 30 minuutin keskustelu vanhempien kanssa ohjauskertojen jälkeen

Hinta 333€ (sis. alv24%) (Kesto yhteensä 3,5 tuntia)

Perhevalmennus voidaan vähentää kotitalousvähennyksenä!

Referenssit

Yksilövalmennus

Emman valmennuksessa sain hyviä ja konkreettisia työkaluja erilaisten kokemuksellisten harjoitusten muodossa. Harjoituksia, joita voin tehdä valmennuksen päätyttyä asioita työstaessäni tai vaikealta tuntuvassa tilanteessa. Pidän siitä, että valmennuksessa ei vain keskustella ja ajatella, vaan mennään syvemmälle tuntemaan ja kokemaan. Näin toimien uudet toimintamallit tuntuvat tulevan luontevammin osaksi minua, ja ymmärrän mieleni ja kehoni olevan kokonaisuus.  

Tapasimme itselleni tärkeissä paikoissa, jossa koin pääseväni paremmin yhteyteen itseni kanssa, esim. metsässä. Myös online-sessiossa pystyin kotonani tekemään harjoituksia Emman ohjaamana.

Valmennuksessa sain ymmärrystä tästä hetkestä katsomalla lapsuuteen ja nuoruuteen, ja toivoa tähän hetkeen suuntaamalla katseen eteenpäin.

Emma on myötätuntoinen, turvallinen ja luova valmentaja, joka joustaa ja muokkaa tapaamisten sisältöjä minun (valmennettavan) sen hetkisten tarpeideni mukaan.

Virpi Moskari

Emma tuli avukseni elämänvaiheessa, jossa koin syvää uupumusta ja omat voimavarani olivat täysin nollissa. Emman lämmin ja läsnäoleva ohjaus auttoi minua löytämään pienimmät mahdolliset askeleet, jotka jaksoin ottaa päästäkseni eteenpäin. Keskusteluissa Emman kanssa syntyi oivalluksia, joiden avulla löysin myötätuntoa itseäni ja sen hetkistä elämäntilannetta kohtaan. Koin että Emman ohjaus oli turvallista ja voimauttavaa. Ja se toimii loistavasti näinä aikoina myös etänä.

Jonna Ropponen