Workshopit

Löydä takaisin tasapainoon

Tervetuloa tutkimaan kanssamme elämän tasapainoa, kehon, mielen ja sielun näkökulmasta. Kesän jälkeen tasapainon löytäminen tai säilyttäminen voi tuntua haastavalta ja puskemme herkästi eteenpäin kesän energioissa. Hektinen arki imaisee helposti mukaansa ja unohdamme levätä sekä pysähtyä kaiken keskellä. 

Löydä takaisin tasapainoon -workshop tarjoaa sinulle pysähtymisen hetken oman itsesi äärelle sekä konkreettisia keinoja löytää lisää tasapainoa arkeen. Workshopissa laskeudumme lepoon syksyn kiireiden keskellä ja aloitamme valmistautumisen tulevaan talveen.

Workshop jakautuu neljään osaan, joista jokainen käsittelee omaa teemaansa. Ensimmäisessä osassa tutustumme siihen mitä kehon, mielen ja sielun tasapaino tarkoittaa. Kolmessa muussa workshopissa syvennymme aina yhteen osa-alueeseen tarkemmin.

Yksi workshop kestää kaksi tuntia, sisältäen 60 minuutin joogan sekä 60 minuutin valmennuksellisen osion. Saat lisäksi käyttöösi tallenteen 1 kuukauden ajaksi, mikäli et pääse osallistumaan livenä mukaan. Workshopit toteutetaan zoomin välityksellä, joten voit osallistua niihin oman kodin rauhasta käsin. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai valmennuksesta.

Jooga

Joogaharjoitus on lempeää hathaa. Tutkimme mm. fyysisesti kehon tasapainoa, mielen liikkeitä harjoituksen aikana sekä käännymme sisäänpäin kuuntelemaan sielun kuiskauksia. Sanna ohjaa joogaa lempeällä otteella ja kuljettaa sinut luottamuksella yhteyteen kehosi kanssa. Asanaharjoitus soveltuu kaikille, etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai erillisiä apuvälineitä.

Valmennus

Emman lämmin ja turvallinen ohjaustyyli herättelee sinua pohtimaan workshopin teemoja ja valmennusharjoitusten avulla löydät tarvittavat vastaukset itsestäsi ja valjastat ratkaisut osaksi arkeasi. Valmennusosion harjoituksina tehdään mm. mielikuvaharjoituksia, kirjoitustehtäviä sekä erilaisia luovia tehtäviä. Voit syventyä valmennustehtäviin workshopin jälkeen vielä uudelleen tallenteen avulla.   

ti 5.10. klo 18.30-20.30 Mielen, kehon ja sielun tasapaino, johdanto

ti 19.10. klo 18.30-20.30 Kehon tasapaino

ti 2.11. klo 18.30-20.30. Mielen tasapaino

ti 16.11. klo 18.30-20.30 Sielun tasapaino

Hinta: 39€ / Kerta (2h) koodilla TASAPAINO -20% alennus / 115€ 4 krt (norm. 156€) voidaan maksaa kahdessa osassa

 Workshopin ohjaajat:

Emma

Kuva: Mia’s Vision /Mia Järvisalo

Olen sarjainnostuja ja hyvinvoinnin moniosaaja. Valmentajaksi valmistuin keväällä 2021 ja sitä ennen olen kouluttanut itseäni laajasti mm. tunnetaitojen ja kasvatustieteen parissa. Oppimisen ilon lisäksi ydin vahvuuksiani ovat mm. luovuus ja näkökulmanottokyky, joita hyödynnän laajasti myös valmennuksissani. Luovuus näkyy elämässäni myös mm. maalauksissani, kuvituksissani ja makrame-töissäni.

LCF life coach -koulutus on tuonut elämääni paljon syvyyttä sekä ymmärrystä siitä, kuinka valtava voima ajatuksilla ja mielikuvilla voi olla. Luomme itse ympärillemme oman todellisuutemme, josta käsin toimimme maailmassa. 

Valmennusmenetelmäni pohjaavat ratkaisukeskeisyyteen, kognitiiviseenkäyttäytymisteoriaan sekä NLP:hen (Neuro linguistic programming). Hyödynnän niissä laajalti myös tunnetaito-osaamistani. 

Valmennuksessa kartoitat nykyisen elämäntilanteesi, oivallat sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat askelpolun kohti haluamaasi. Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat olennaiset eteenpäin vievät asiat.

Sanna 

Kuva: Mia’s Vision / Mia Järvisalo

Olen pian valmistuva joogaopettaja (RYT 200h), lasten ja nuorten joogaopettaja sekä lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja. Jooga astui elämääni elämään jo yli 10 vuotta sitten ja vuonna 2016 aloin harrastamaan joogaa intensiivisemmin. 

Toipuvana suorittajana jooga on opettanut minulle erityisesti lempeyttä ja armollisuutta itseäni kohtaan sekä tuonut keinoja pysähtyä tähän hetkeen ja itseni äärelle. Myös keho-mieli yhteyteni on vahvistunut joogan avulla. Näitä oppimiani asioita haluan jakaa myös muille tunneillani. 

Tällä hetkellä ohjaan aikuisten joogatunteja, perhejoogaa sekä tunnetaitoryhmiä Jyväskylässä. Olen ikuinen uuden oppija ja opiskelenkin joogaopettajuuden lisäksi tunnevyöhyketerapeutiksi. Yhdistän tunnevyöhyketerapiaa joogatunneillani.