Tunnetaitoryhmät ja työpajat

Tunnetaitotyöpajat

Tunnetaitotyöpajoissa harjoitellaan ja tutustutaan monipuolisesti tunteisiin erilaisten teemojen kautta. Lapset osallistuvat työpajaan yhdessä vanhemman kanssa ja niiden kesto vaihtelee yhdestä kerrasta useampaan teemasta riippuen.

Tunnetaitoryhmät

Tunnetaitoryhmissä tunnetaitoja harjoitellaan monipuolisesti kokien erilaisten menetelmien avulla. Tunnetaitoryhmissä lapset ovat ilman vanhempia (poikkeuksena ensimmäinen ja/tai viimeinen kerta, jolloin vanhemmat ovat mukana varsinkin pienempien lasten kanssa). Tunnetaitoryhmä kokoontuu 5-10 kertaa teemasta riippuen. Ryhmä voidaan myös toteuttaa esim. päiväkodissa tai koulussa.

Tunteet hukassa -metsäseikkailu

Metsäseikkailun aikana tunnetaitoja harjoitellaan yhdessä monipuolisesti kokien. Eläimet johdattavat meidät erilaisten tunteiden äärelle ja antavat vinkkejä ja keinoja niiden kanssa toimimiseen arjessa. Metsäseikkailun kesto on kaksi tuntia, joka sisältää pienen evästauon. Pakkaa mukaan pieni eväs, vesipullo ja istuinalusta sekä säähän sopivat vaatteet. Tunteet Hukassa on Suomen ladun kehittämä metsäseikkailu, jossa tunteisiin tutustutaan kokemuksellisesti luontoympäristössä.

TULEVAT TUNNETYÖPAJAT KEVÄT 2020

La 15.2.2020 klo 12.30-14.30 Kuinka villipeto kesytetään?

Jemmasen tunnetyöpaja lapselle ja vanhemmalle, jossa on aiheena kiukku ja sen alle piiloutuneet tunteet ja tarpeet. Työpajassa etsitään keinoja kiukun kesyttämiseen kokemuksellisesti monipuolisten menetelmien ja harjoitusten avulla. Työpaja järjestetään Kumpulan kylätilalla la 18.1.2020 klo 12.30-14.30. Hinta 45€/pari. Hinta sisältää kaikki käytetyt materiaalit sekä pienen tietopaketin pdf-tiedostona.  Varaa paikkasi ostamalla työpaja täältä

La 7.3.2020 klo 12.30-14.00 Metsästetään luonteenvahvuuksia

Jemmasen tunnetyöpaja lapselle (n. 5-9 -v) ja vanhemmalle, jossa on aiheena luonteenvahvuudet. Työpajassa tutustutaan erilaisiin luonteenvahvuuksiin ja etsitään omia ydinvahvuuksia kokemuksellisesti monipuolisten menetelmien ja harjoitusten avulla. Työpajasta saat konkreettisia keinoja myönteiseen vahvistamiseen ja kasvatukseen. Halutessasi voit täydentää työpajaa ostamalla verkkoluennon myönteisestä vahvistamisesta. Saat luennosta myös tallenteen, jolloin voit katsoa sen jälkikäteen. Työpaja järjestetään Kumpulan kylätilalla la 7.3.2020 klo 12.30-14. Hinta 35€/pari. Hinta sisältää kaikki käytetyt materiaalit sekä pienen tietopaketin pdf-tiedostona. Varaa paikkasi ostamalla työpaja täältä.

la 14.3. Tunteet hukassa -metsäseikkailu

Tunteet Hukassa on Suomen ladun kehittämä metsäseikkailu, jossa tunteisiin tutustutaan kokemuksellisesti luontoympäristössä. Metsäseikkailu järjestetään Helsingin Vuosaaressa, Uutelan luonnosuojelualueella Särkkäniemessä. Uutelan kota on auki klo 15 asti, joten metsäseikkailun jälkeen kodassa voi lämmitellä ja paistaa vaikkapa makkaraa. Maasto on helppokulkuista ja autolla pääsee lähelle. Hinta 45€ / pari (saman perheen lisäosallistujat 5€/hlö) Suomen Ladun jäsenille 36€ / pari. Hinta sisältää kaikki käytetyt materiaalit. Osallistujat saavat seikkailusta diplomin. Mukaan mahtuu 8 paria. Lisätietoja posti.jemmanen@gmail.com, liput holvikaupasta.

VERKKOLUENNOT

Verkkoluento luonteenvahvuuksista ja myönteisestä vahvistamisesta 

Luennon aikana tulet tietoisemmaksi omista luonteenvahvuuksistasi kyvyistäsi ja saat konkreettisia välineitä niiden valjastamiseksi käyttöön. Luennolla käsitellään vahvuuksien lisäksi mm. mielen taitoja ja sisäistä puhetta, Luento on tarkoitettu kaikille. Saat sähköpostiisi linkin ennen luennon alkua. Voit ostaa luennon täältä.