Tunnetaitoryhmät ja työpajat

Tunnetaitotyöpajat

Tunnetaitotyöpajoissa harjoitellaan ja tutustutaan monipuolisesti tunteisiin erilaisten teemojen kautta. Lapset osallistuvat työpajaan yhdessä vanhemman kanssa ja niiden kesto vaihtelee yhdestä kerrasta useampaan teemasta riippuen.

Tunnetaitoryhmät

Tunnetaitoryhmissä tunnetaitoja harjoitellaan monipuolisesti kokien erilaisten menetelmien avulla. Tunnetaitoryhmissä lapset ovat ilman vanhempia (poikkeuksena ensimmäinen ja/tai viimeinen kerta, jolloin vanhemmat ovat mukana varsinkin pienempien lasten kanssa). Tunnetaitoryhmä kokoontuu 5-10 kertaa teemasta riippuen. Ryhmä voidaan myös toteuttaa esim. päiväkodissa tai koulussa.

Tunteet hukassa -metsäseikkailu

Metsäseikkailun aikana tunnetaitoja harjoitellaan yhdessä monipuolisesti kokien. Eläimet johdattavat meidät erilaisten tunteiden äärelle ja antavat vinkkejä ja keinoja niiden kanssa toimimiseen arjessa. Metsäseikkailun kesto on kaksi tuntia, joka sisältää pienen evästauon. Pakkaa mukaan pieni eväs, vesipullo ja istuinalusta sekä säähän sopivat vaatteet. Tunteet Hukassa on Suomen ladun kehittämä metsäseikkailu, jossa tunteisiin tutustutaan kokemuksellisesti luontoympäristössä.

TULEVAT TUNNETYÖPAJAT

Oletko kiinnostunut tunnetaitotyöpajoista? Kysy lisää sähköpostilla!

VERKKOLUENNOT

Tällä hetkellä ei verkkoluentoja. Laita sähköpostia jos olet kiinnostunut!