Luovat naistenpiirit

Luovat naistenpiirit

“Vuosisatojen ajan mielikuva rakastavasta naisesta on liitetty uhrautumiseen ja omien tarpeiden torjumiseen toisten hoivaamisen hyväksi. Koska ympäröivä yhteiskunta opettaa naisille, että toisista huolehtiminen on heidän ylin velvollisuutensa, he oppivat laiminlyömään omat tarpeensa.”

Marshall B. Rosenberg (kirjasta Rakentava ja myötäelävä vuorovaikutus)

New age martat – naisten yhteisö

Vuosituhansien ajan naiset ovat kokoontuneet yhteen tavalla tai toisella. New age martat on naisten yhteisö, jonka tarkoituksena on voimauttaa ja vahvistaa yhteyttä itseen ja omaan naiseuteen. Luovuudessa on femiiniä voimaa, joka löytyy meistä ihan kaikista. Joskus tuo voima on piiloutunut hyvin, jolloin se voi tarvita hieman etsimistä. Siihen Luovat naistenpiirit ovat oivallinen apu.

Luovissa naistenpiireissä olemme tehneet mm. itsetutkiskelua, erilaisia harjoituksia, makrameeta, intuitiivista maalausta, joogaa, nuoruuskollaaseja, jne. Tykkäämme myös kivistä ja korteista. Toisin sanoen marttailua uuden ajan twistillä.

Turvallinen ja salliva ilmapiri ja ympäristö antavat jokaiselle luvan tulla ja olla juuri sellaisena kuin on. Mitään ei tarvitse jakaa, jos se ei tunnut hyvältä. Piirissä saat olla omien tunteidesi ja tarpeidesi äärellä ja tulla kohdatuksi juuri sellaisena upeana naisena kuin sinä olet. Parhaimmassa tapauksessa saatat oivaltaa jotain uutta itsestäsi ja omasta naiseudestasi tai löytää siihen uutta yhteyttä jos se syystä tai toisesta on olut hukassa.

Luovassa naistenpiirissä omaa naiseutta ja yhteyttä femiiniin puoleen tarkastellaan erilaisten teemojen sekä luovien harjoitusten kautta. Lisäksi hyödynnän piireissä myös mm. valmennusta, NLP-harjoituksia, tarot ja oraakkelikortteja yms. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse osata mitään, sillä usko pois, luovuus on kyllä osa sinua. Välillä sen esiin tuominen vain tarvitsee hieman enemmän kaivelua. Riittää, että tunnet edes pienen kutsun kokeilla luovaa työskentelyä.

Seuraava Luova naistenpiiri järjestetään torstaina 24.3. klo 17.30-20.30.

Aiheenamme on sisäinen lapsi ja illan aikana tutustumme siihen, mitä tuosta pienestä tytöstä onkaan kasvanut. Jos mahdollista, ota mukaasi jokin kuva lapsuudestasi, minkä avulla voit halutessasi jakaa hieman itsestäsi ja tuosta pienestä tytöstä. Päälle kannattaa valita sellaiset vaatteet, joissa pienet maalinjäämät eivät haittaa. Tarjolla on teetä sekä pientä purtavaa ja hintaan sisältyvät myös kaikki käytettävät materiaalit.

Pilottihinta tälle ensimmäiselle naistenpiirille on 55 euroa. Mukaan mahtuu 8 ensimmäistä.

Järjestän piirit tällä hetkellä työhuoneellani Itä-Helsingissä, jonne pääset kätevästi esimerkiksi metrolla. Metrolta on matkaa tänne n. 900 metriä ja perille tulee myös bussi.

Ilmoittautumisen ja liput piiriin löydät verkkokaupastani täältä.