Reiki-hoidot

Kristallireiki

Länsimaisen ajattelun mukaan keho nähdään usein vain fyysisenä kokonaisuutena, joka koostuu mm. luista, lihaksista ja ihosta. Itämainen käsitys ihmiskehosta sisältää myös kehossamme virtaavat energiat, jotka kulkevat chakrojen eli energiakeskusten sekä meridiaanien eli energiakanavien kautta. Erilaiset asiat kuten ajatukset, tunteet, stressi jne. aiheuttavat tukoksia kehomme energioihin.

Energiatukoksia voidaan auttaa Reikin avulla, joka on alunperin japanilainen luontaishoitomenetelmä. Rei tarkoittaa universaalia elämänenergiaa, joka on läsnä kaikkialla sekä korkeampaa henkistä tietoisuutta. Ki taas tarkoittaa jokaisessa koko elämän ajan virtaavaa omaa, henkilökohtaista elämänvoimaa. Energian virtaus vaihtelee sen mukaan olemmeko tasapainossa vai emme.

Kivireiki (kristallireiki) hoidoissa hyödynnetään lisäksi kehon päälle aseteltavia luonnon jalokiviä tukemaan puhdistumista ja energian virtausta.

Hoito mm. voimaannuttaa, rentouttaa kehoa ja mieltä, avata energiakeskuksia ja -kanavia, vähentää stressiä ja antaa lisää energiaa sekä lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Reikihoidon kesto määräytyy intuitiivisesti. Yleisimmin hoito kestää 40-60 minuuttia. Reikihoito voidaan yhdistää myös valmennukseen ja luovaan työskentelyyn!

Hinta: 55€ (sis. alv24%), valmennuksen yhteydessä 30€

Huomioithan! Vaikka Reiki edistää monipuolisesti hyvinvointia, se ei kuitenkaan korvaa asianmukaista lääketieteellistä tutkimusta tai lääkärin määräämää lääkehoitoa