Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt

Photo by Janine Joles on Unsplash

Haaveiletko kemikaalivapaammasta ja luonnollisemmasta elämästä?

Eteeriset öljyt ovat kasvien elinvoima. Ne auttavat kasvia säätelemään itseään ja lisäävät sen hyvinvointia ja terveyttä. Yhtälailla ne voivat auttaa meitä tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Koska öljyt eristetään pääasiassa huolellisella vesihöyrytislausmenetelmällä sekä kylmäpuristamalla, puhtaimmat eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne eristetään. Jokaisen eteerisen öljyn monimuotoinen, miellyttävä ja ainutlaatuinen tuoksu aktivoi omalla tavallaan aivojen hermojärjestelmää, tunteiden ja muistin keskusta. Eteeriset öljyt voivat edistää rikkaampaa ja tasapainoisempaa tunne-elämää. Tämän lisäksi eteerisiä öljyjä voidaan käyttää monipuolisesti myös kodin eri askareissa.

Eteerisiä öljyjä voit käyttää esimerkiksi diffuuserissa, iholla tai sisäisesti (vain elintarvikesertifioidut öljyt!). Iholla käytettäessä öljyjä on hyvä laimentaa lisäämällä muutama tippa öljyä valitsemaasi laimennusöljyyn. Huomioithan myös että eri öljyillä on erilaisia ominaisuuksia, sitrusöljyt mm. ovat fotogeneettisiä, eli ne reagoivat auringonvalossa. Öljyjä voi käyttää tehoaineina kosmetiikassa ja niiden avulla voi valmistaa luonnollisia puhdistusaineita.

Käytän itse seed to seal – sinetöityjä Young Living öljyjä, joiden valmistus siemenestä öljypullon sinettiin on tarkoin valvottua ja läpinäkyvää. Young Living on 25 vuotta vanha perheyritys, jonka öljyt ovat laadultaan A-luokkaa. Öljyjen käytön aloittaminen on helppoa aloituspakkauksen avulla, joka sisältää diffuuserin sekä 12 premiumtason eteeristä öljyä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. 

Halutessasi voit tilata oman aloituspakkauksesi tästä.

Omia suosikkiöljyjäni ovat mm.:

 • Piparminttu ja sitruuna keskittymiseen, työskentelyyn ja väsymykseen.
 • Appelssiini ja YL Joy mielialan kohottamiseen.
 • YL valor rohkaisuun ja itsevarmuuden kohottamiseen.
 • Wintergreen (lamosalali), piparminttu ja YL Panaway (lihas)kipuihin.
 • Frankinsence ja YL white angelica meditaatioon.
 • Clary sage (muskatellisalvia) ja YL dragon time kuukautisten aikaan.
 • Laventeli, YL stress away ja YL Peace & calming rentoutumiseen ja rauhoittumiseen.
 • YL Thieves vastustuskyvyn tukemiseen.
 • Frankinsence, Laventeli ja Cobaipa ihonhoitoon.
 • YL Thieves, YL purification ja Sitruuna kodin siivoukseen.
 • YL Inner child, YL white angelica ja YL Joy tunnetyöskentelyyn.

osa yllämainituista öljyistä on valmiita Young Living öljysekoituksia

Haluatko kuulla lisää eteeristen öljyjen mahdollisuuksista sinun ja perheesi hyvinvoinnin tukena? Järjestän ilmaisia öljyluentoja sekä livenä että Zoomin välityksellä. Laita viestiä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla!

Löydät ajankohtaiset tiedot tulevista tapahtumista Facebook-sivuiltani.