Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt

Photo by Janine Joles on Unsplash

Haaveiletko kemikaalivapaammasta ja luonnollisemmasta elämästä?

Eteeriset öljyt ovat kasvien elinvoima. Ne auttavat kasvia säätelemään itseään ja lisäävät sen hyvinvointia ja terveyttä. Yhtälailla ne voivat auttaa meitä tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Koska öljyt eristetään pääasiassa huolellisella vesihöyrytislausmenetelmällä sekä kylmäpuristamalla, puhtaimmat eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne eristetään. Jokaisen eteerisen öljyn monimuotoinen, miellyttävä ja ainutlaatuinen tuoksu aktivoi omalla tavallaan aivojen hermojärjestelmää, tunteiden ja muistin keskusta. Eteeriset öljyt voivat edistää rikkaampaa ja tasapainoisempaa tunne-elämää. Tämän lisäksi eteerisiä öljyjä voidaan käyttää monipuolisesti myös kodin eri askareissa.

Haluatko kuulla lisää eteeristen öljyjen mahdollisuuksista sinun ja perheesi hyvinvoinnin tukena? Järjestän ilmaisia öljyluentoja sekä livenä että Zoomin välityksellä. Laita viestiä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla! Käytän itse seed to seal – sinetöityjä Young Living öljyjä, joiden valmistus siemenestä öljypullon sinettiin on tarkoin valvottua ja läpinäkyvää. Young Living on 25 vuotta vanha perheyritys, jonka öljyt ovat laadultaan A-luokkaa. Öljyjen käytön aloittaminen on helppoa aloituspakkauksen avulla, joka sisältää diffuuserin sekä 12 premiumtason eteeristä öljyä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. 

Halutessasi voit tilata oman aloituspakkauksesi tästä.

LUENNOT ja TYÖPAJAT kevät 2020

to 5.3.2020 klo 18-19 Ilmainen luento eteerisistä öljyistä.

Tervetuloa oppimaan eteerisistä öljyistä ja niiden käytöstä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena! Tämän nopeatahtisen ja mielenkiintoisen 60 minuutin luennon aikana tutustumme eteerisiin öljyihin ja käymme läpi yksinkertaisia ja edullisia tapoja käyttää öljyjä (Young Living) arjen tukena. Opit eteeristen öljyjen perusteet ja käyttötavat 12 yleisimmistä öljyistä. Tarjolla on myös mahdollisuus ostaa omat öljyt, mikäli haluat. Luento on ilmainen.

Ilmoittauduthan etukäteen varaamalla paikan Holvi-kaupastani

la 7.3.2020 klo 16-18 Kemikaaliton koti 2020 -workshop

Luo itsellesi kemikaalivapaampi arki vuodelle 2020!

Elämme nykyään synteettisten kemikaalien ympäröimässä maailmassa. Synteettiset laboratoriossa tehdyt kemikaalit kuten säilöntäaineet, väriaineet, hajusteet, palonestoaineet ja ympäristömyrkyt kuormittavat immuniteettiamme, luovat stressiä kehoon ja häiritsevät hormonitoimintaamme. Emme voi aina vaikuttaa ulkomaailman kemikaalitaakkaan mutta omassa kodissamme voimme tehdä puhtaampia valintoja ja voimme päättää, kuinka paljon altistutamme itseämme näille kemikaaleille.

Tässä workshopissa opit tekemään itse edullisesti ja synteettisistä kemikaaleista vapaasti, eteeristen öljyjen avulla:

– WC:n pöntön puhdistustabletti
– Nestemäinen pyykinpesuaine
– Astianpuhdistusaine

HUOM!! OTATHAN MUKAAN:
– Lasinen purkki puhdistustableteille
– Iso lasinen purkki tai iso suuaukkoinen pullo pyykinpesuaineelle
– pullo astianpuhdistusaineelle

Hinta: 20 euroa, varaa paikkasi ostamalla lippu holvikaupasta